Massage Vosselaar en Yoga

Heerlijk tot rust komen in of rond Vosselaar? Dat doe je bij Yojoma! Het massagesalon van Jo Verbruggen is dé plek om spanning en stress vaarwel te zeggen. Niet alleen voor massage kom je naar ons, wij bieden ook yoga sessies aan in Vosselaar voor de ultieme ontspanning.

Ons massage Vosselaar aanbod

Al voor de allerkleinsten heeft Yojoma een aanbod op maat. Zo kan je bij ons terecht met baby’s vanaf 6 weken voor babymassage. Naast deze babymassage Vosselaar leer je bij ons ook alle kneepjes van het vak in de workshop babymassage.

Tijdens de workshop leer je niet alleen over babymassage, we gaan ook dieper in op yoga met baby’s. Want babyyoga zorgt voor een unieke verbinding tussen ouder en kind. Daarom geven we in Vosselaar eveneens afzonderlijke sessies babyyoga.

Ook voor kinderen hebben we een ruim aanbod massage en yoga. Laat je kind zalig tot rust komen met onze aangepaste kindermassage. Heeft jouw kind het soms moeilijk met het verwerken van prikkels? Dan is de unieke Heppiemassage vast iets voor jou!


Kinderyoga bij Yojoma

Ook bij kinderen heeft yoga een heel positieve invloed. Ze leren op een speelse manier hun lichaam kennen en halen energie uit de aangereikte rust. Onze kinderyoga Vosselaar sessies worden regelmatig georganiseerd. Houd zeker de Facebook-pagina in de gaten!

Een extra leuke vorm van kinderyoga is wobbelyoga: dat is yoga voor kinderen op een balansbord. Wil je graag samen met je kind genieten van een yoga sessie dan raden we je zeker onze ouder-kind yoga aan.


Massage Vosselaar en yoga voor volwassenen

Yojoma doet meer dan enkel babymassage en kinderyoga. Ook voor volwassenen hebben we een uitgebreid aanbod met heerlijk relaxerende massage en Yin yoga, maar je kan bij ons eveneens terecht voor sportmassage.

Een bijzonderheid in ons massage Vosselaar aanbod is de zwangerschapsmassage. Deze unieke massage zorgt ervoor dat je je tijdens je zwangerschap fitter voelt en helpt mee om de typische zwangerschapskwaaltjes te voorkomen.

Je lichaam nog beter verzorgen? Yojoma is een ervaren pedicure Vosselaar. Wij zorgen ervoor dat je voeten weer zacht en gezond zijn. We doen trouwens ook nagelverzorging! Dankzij onze gel lak nagel behandeling blijven je nagels wekenlang mooi en gezond!

Op zoek naar een origineel cadeau om jezelf of anderen heerlijk te laten ontspannen? In onze webshop vind je een ruim aanbod bijzondere verzorgingsproducten en unieke creaties. Meer weten over welke product of welke behandeling best bij je past? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Praktijk Yojoma

Mensen een moment van rust aanbieden in deze tijden van gehaast leven en stress.